Workshop KIEN geeft installateur inzicht in wensen bank

Stichting KIEN organiseert in samenwerking met Wemke van de Weij (TNO/ SNS bank) de workshop ‘’Van 0-1 naar 1-0′. Tijdens deze workshop biedt Van de weij

Stichting KIEN organiseert in samenwerking met Wemke van de Weij (TNO/ SNS bank) de workshop ‘'Van 0-1 naar 1-0'. Tijdens deze workshop biedt Van de weij de installateur een kijkje achter de schermen van het bankwezen. Zo geeft van de Weij in de workshop aan hoe de bank naar energiebesparende maatregelen kijkt. Ook wordt de aanwezigen aan de hand van drie voorbeelden (LED, zon-PV of WKK) geleerd zelf een kasstroom model te ontwikkelen.


Volgens Van de Weij helpt deze workshop de installateur inzicht te krijgen in de verwachtingen die een bank heeft. Vaak zijn installateurs geneigd om banken te informeren over de weldaden van de techniek. Dit terwijl de bank juist geïnteresseerd is in het financiële plaatje en de daarbij behorende kasstroom- berekeningen.


Stichting KIEN ziet dat banken en installateurs langs elkaar heen praten en biedt met deze workshop een helpende hand. Als de installateur onvoorbereid in een gesprek met de bank zijn verhaal vertelt, begint hij het gesprek al met een 0-1 achterstand. Deze workshop zorgt ervoor dat de installateur voorbereid en met een 1-0 voorsprong de bank tegemoet gaat.


Meer informatie over het programma en de aanmeldingsprocedure voor de workshop in Eindhoven op 13 december vindt u hier


Meer informatie over het programma en de aanmeldingsprocedure voor de workshop in Apeldoorn op 18 december vindt u hier