Visie en leiderschap vereist voor innovatief business model

KIEN trapte afgelopen maand af met een succesvolle pilot van de workshop ‘Praktisch leiderschap’. Ruim 13 bedrijven namen deel aan deze sessie

KIEN trapte afgelopen maand af met een succesvolle pilot van de workshop ‘Praktisch leiderschap’. Ruim 13 bedrijven namen deel aan deze sessie waarin leiding geven binnen een nieuwe economie centraal stond. In 2014 zal deze workshop een vaste plaats krijgen in de KIEN agenda.


Volgens Adrie van Duijne, directeur van Stichting KIEN, ligt de toekomst van de installatietechniek in het duurzaam ondernemen. Zaken als innovatie en energiebesparing spelen een steeds belangrijkere rol binnen de installatiebranche. Om met deze tijd mee te gaan zal de installateur zijn oude organisatievorm moeten omvormen naar een nieuwe. Dit vereist visie en leiderschap. Want werknemers, banken en leveranciers moeten wel mee willen gaan in een vernieuwd business model.


Van Duijne biedt de installateurs tijdens de workshop handvatten voor dit praktische leiderschap. Hij neemt hen mee op innovatiereis en vertelt over dat wat nodig is om ook anderen achter nieuwe duurzame ideeën te krijgen.


Houd de KIEN agenda in de gaten en ga in 2014 zelf met KIEN mee op innovatiereis.