Veel verdieping en discussie op KIEN Technodag

De KIEN Technodag op 16 februari was een succesvolle bijeenkomst. Zo’n 100 installateurs en andere professionals waren aanwezig bij Locatie78 in Bunnik en namen actief deel aan de presentaties. Onderwerpen dit keer: opleveringsprotocol voor internet in de woning, gelijkstroom in de praktijk, wetenschap in dienst van het MKB en chip-on-board led. Op alle onderwerpen gingen de aanwezigen graag mee de technische diepte in. Noteert u alvast de datum voor de volgende KIEN Technodag? Woensdag 20 april en weer in Bunnik.

Opleverprotocol internet, gelijkstroom, COB-led en de TU/e in dienst van het MKB


De KIEN Technodag op 16 februari was een succesvolle bijeenkomst. Zo’n 100 installateurs en andere professionals waren aanwezig bij Locatie78 in Bunnik en namen actief deel aan de presentaties. Onderwerpen dit keer: opleveringsprotocol voor internet in de woning, gelijkstroom in de praktijk, wetenschap in dienst van het MKB en chip-on-board led. Op alle onderwerpen gingen de aanwezigen graag mee de technische diepte in.  Noteert u alvast de datum voor de volgende KIEN Technodag? Woensdag 20 april en weer in Bunnik.


Stichting KIEN organiseert de Technodagen voor installateurs om kennis uit te wisselen en collega’s en specialisten (weer) te ontmoeten. Juist in die beide opzichten scoorde de bijeenkomst van 16 februari erg goed. Al vanaf de lunch was het druk en geanimeerd in Locatie78. En die betrokkenheid en discussies gingen de hele dag door: bij de workshops en presentaties, de koffiepauzes, het diner,  tot aan de borrel om 20:00 uur. Rode draad: nieuwe ontwikkelingen en technieken die installateurs de kans bieden hun toegevoegde waarde te bewijzen in samenwerkingsconstructies en bij eindklanten. Lees verder…