TU/e onderzoeken op het gebied van energie interessant voor e-installateur

Op de Technische Universiteit Eindhoven worden op zeer veel gebieden onderzoeken uitgevoerd, waaronder op het gebied van energie. Een aantal van deze onderzoeken en ontwikkelingen kan op termijn ook interessant zijn voor de e-installateur, en daar komt Stichting KIEN om de hoek kijken.

Op de Technische Universiteit Eindhoven worden op zeer veel gebieden onderzoeken uitgevoerd, waaronder op het gebied van energie. Een aantal van deze onderzoeken en ontwikkelingen kan op termijn ook interessant zijn voor de e-installateur (zie PDF), en daar komt Stichting KIEN om de hoek kijken.


Voor een aantal zaken zal KIEN proactief concepten ontwikkelen zodat de e-installateur tijdig deze kennis heeft en het op zijn beurt kan aanbieden aan zijn opdrachtgevers. Op die manier wordt de rol van e-installateurs bij maatschappelijke innovatie versterkt en krijgt innovatie een vaste plek bij de installatie.


Mocht je nu al willen weten wat er aan zit te komen? Neem dan contact op met Adrie van Duijne, via de mail: AdrievanDuijne@stichtingkien.nl of telefoon: 06 53 49 30 01.