Themaochtend Opkomende Technologie in PV voor de E-installateur

Stichting KIEN organiseert samen met SEAC op 17 & 24 mei een themaochtend over opkomende technologieën op het gebied van zonne-energie. Deze themaochtend is bedoeld voor e-installateurs en professionals die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en graag samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen op maat. Zonne-energie is een sterk groeiende markt en wordt steeds interessanter voor zowel particulieren als bedrijven. Niet alle locaties zijn echter geschikt voor het plaatsen van conventionele zonnepanelen. Technieken als Building Integrated PV kunnen hier een oplossing voor bieden.


Stichting KIEN organiseert samen met SEAC op 17 & 24 mei een themaochtend over opkomende technologieën op het gebied van zonne-energie. Deze themaochtend is bedoeld voor e-installateurs en professionals die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en graag samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen op maat. Zonne-energie is een sterk groeiende markt en wordt steeds interessanter voor zowel particulieren als bedrijven. Niet alle locaties zijn echter geschikt voor het plaatsen van conventionele zonnepanelen. Technieken als Building Integrated PV kunnen hier een oplossing voor bieden.


SEAC heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de technologiën die op dit moment beschikbaar zijn. Het hieruit voortgekomen overzicht wordt op de themadagen aan u beschikbaar gesteld. Daarnaast wordt een aantal aspecten uit het onderzoek toegelicht in de verschillende presentaties. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn Module Level Power Management (MLPM), Building Integrated Photo-Voltaics (BIPV) en Energiemanagementsystemen. Tijdens de netwerklunch is er een informatiemarkt van enkele leveranciers van dergelijke producten.


Noteert u alvast een van onderstaande data in uw agenda:


vrijdag 17 mei, 9.00-14.00 uur, Hilversum


vrijdag 24 mei, 9.00-14.00 uur, Eindhoven 


Deelname,  inclusief netwerklunch, is kosteloos.


Wilt u nu al uw plaats reserveren? Dat kan, meld u hier aan.Voor vragen kunt u zich wenden tot Anna Provoost, annaprovoost@stichtingkien.nl, T: 040-2473371.