Themamiddag: Energiecontracten , beloning van kwaliteit

Het thema “Energiebesparing en duurzame energie” biedt kansen voor installatiebedrijven, projecten op dit terrein kosten namelijk niet alleen geld maar leveren ook geld op. Als bedrijf dien je dan aan te geven wat de projecten opleveren. Ook moet je de verantwoordelijkheid nemen om gedane beloftes in te lossen. Welke kansen biedt het? En hoe werkt dat precies? Welke financiers bieden goede voorwaarden? Stichting KIEN organiseert twee bijeenkomsten met als titel: ‘Energieprestatiecontracten, beloning van kwaliteit’. 


 


ProgrammaInschrijfformulier

Het thema “Energiebesparing en duurzame energie” biedt kansen voor installatiebedrijven, projecten op dit terrein kosten namelijk niet alleen geld maar leveren ook geld op. Als bedrijf dien je dan aan te geven wat de projecten opleveren. Ook moet je de verantwoordelijkheid nemen om gedane beloftes in te lossen. Welke kansen biedt het? En hoe werkt dat precies? Welke financiers bieden goede voorwaarden?
Over dit onderwerp organiseert Stichting KIEN een bijeenkomst met als titel: 'Energieprestatiecontracten, beloning van kwaliteit'. Ingegaan wordt op: de financiering van energiebesparing en duurzame energie, prestatiecontracten, energiediensten en ESCO’s alsmede aanbiedingen van “groene” banken.Deskundigen (Gerard te Boekhorst, Hans Hufen), ondernemers die op dit terrein pioniers zijn (Hellebrekers, Gebroeders van Hout) en initiatiefrijke banken (ASN-bank, Rabobank en Triodosbank) tonen de mogelijkheden en de grenzen van financiering van energiebesparing en duurzame energie. 


 


De KIEN-bijeenkomst wordt gehouden op 26 september in Apeldoorn van 13:00 tot 17:00 uur. U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom, het programma start om 13:30 uur. Na afloop volgt een borrel voor het onderhoud van uw contacten. 


 


Als u geïnteresseerd bent, verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfformulier te retourneren.
Op 26 september 2012

Noord-Nederland 

Apeldoorn (dichtbij A1/A50)

Hotel de Cantharel

Van Golsteinlaan 20

7339 GT Apeldoorn