Terugkijken, vooruitzien en afsluiten

De laatste dagen 2019 glijden langzaam voorbij. Nog even en dan ligt 2020 schoon voor ons. Een nieuw jaar dat voor KIEN Innovatiemeesters in het teken gaat staan van afronden en afsluiten.

Verschillende projecten zijn (bijna) tot een einde gekomen, innovaties een stap verder geholpen en samenwerkingen verder tot stand gebracht.

Afgelopen jaar hebben we aan mooie ontwikkelingen bij mogen dragen. De NTA 8055 (Nederlandse praktijkrichtlijn voor betrouwbaar internet voor woningen en gebouwen) is gepresenteerd en ondergaat nu een upgrade om aan te sluiten, zelf ingepast te worden, op verschillende bestaande NEN normeringen in de eHealth en zorg. De Vragenbank, dé helpdesk voor het technische MKB is voor wat betreft KIEN Innovatiemeesters tot een einde gekomen. Een mooi project wat afgesloten werd met de deelnamen aan de beurs Elektro 2019 van Henk & Fred. We hebben proactief mogen bijdragen in de opstartfase van het project GELIJK. Het is maar een handgreep van hetgeen wij actief in zijn geweest.

Als team kijken we uit naar het mini symposium Health Tech Yard op 10 maart. Een event waarop het afronding van het project Guiding Enviroment centraal komt te staan. Het jaar 2020 komt ook in het teken te staan van het overdragen en afsluiten van onze activiteiten. U gaat daar vast en zeker meer over lezen.

Maar… zover is het nog niet. Eerst een periode van rust. Wij wensen onze relaties, ondersteuners en volgers een fijne tijd toe en een mooie jaarwisseling. Dat 2020 u energie, innovatie, mooie opdrachten maar bovenal persoonlijke gezondheid mag geven!

Stichting KIEN