Positieve reacties uit de markt op het nieuw concept Elektrotechniek

Installatiejournaal berichtte gisteren over het enthousiasme in de markt voor het nieuwe concept van vakbeurs Elektrotechniek. KIEN’s partner Fedet en de Jaarbeurs Utrecht willen de omslag maken van vakbeurs naar event. KIEN ondersteunt de ambities en de aanpak van haar partner Fedet van harte en zal dan ook waar mogelijk ondersteunen.

Positieve reacties uit de markt op het nieuw concept Elektrotechniek


Installatiejournaal berichtte gisteren over het enthousiasme in de markt voor het nieuwe concept van vakbeurs Elektrotechniek. KIEN’s partner Fedet en de Jaarbeurs Utrecht willen de omslag maken van vakbeurs naar event. In dit nieuwe concept, zo schrijft Fedet op haar website, “is is er volop ruimte voor de huidige ‘experience economy’ waar de bezoekersbeleving centraal staat. Op internet kan iedereen alle producten allang zien – maar de oplossing maakt in de toekomst het verschil. Én dat is exact waar dit event zich op zal richten.”


KIEN ondersteunt de ambities en de aanpak van haar partner Fedet van harte en zal dan ook waar mogelijk ondersteunen. “Wij leven in een beleveniseconomie, waar het niet meer gaat over zenden van zoveel mogelijk informatie, maar over interactie en het bieden van een ervaring. Alleen door samenwerking en co-creatie kunnen we echte innovaties totstand brengen. Daarnaast ontwikkelt de technologie zich zo snel dat opdrachtgevers ook niet meer weten wat er allemaal kan. Deze vorm van de beurs helpt bij vraag articulatie. Daarom geloven wij ook sterk in deze opzet”, zegt Adrie van Duijne, directeur van KIEN.


KIEN feliciteert haar partner Fedet voor deze eerste positieve reacties uit de markt en verheugt zich op het event Elektrotechniek 2015.


Het event zal vier toepassingsgebieden tonen met de nieuwste mogelijkheden: de woning, het kantoor, de fabriek en een buitenruimte voor infra en energie.


Elektrotechniek wordt gehouden van 29 september tot en met 2 oktober 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.