Partijen weten Stichting KIEN goed te vinden

De zomerperiode is voor de meeste bedrijven een rustige tijd. Niet voor Stichting KIEN! Zij gaat door met haar missie om de rol van e-installateurs te versterken bij maatschappelijke innovatie. Partijen weten KIEN steeds beter te vinden. Zo werd KIEN onlangs benaderd door vertegenwoordigers van Elektroned, Econed, Oosterberg en de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), wat resulteerde in een sessie die eind juni werd gehouden.

Stichting KIEN gaat aan de slag met suggesties ondernemers


De zomerperiode is voor de meeste bedrijven een rustige tijd. Niet voor Stichting KIEN! Zij gaat door met haar missie om de rol van e-installateurs te versterken bij maatschappelijke innovatie. Partijen weten KIEN steeds beter te vinden. Zo werd KIEN onlangs benaderd door vertegenwoordigers van Elektroned, Econed, Oosterberg en de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), wat resulteerde in een sessie die eind juni werd gehouden. Doel van de sessie was om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen op het gebied van energie, mobiliteit en domotica binnen de TU/e en hoe de vragen van de ondernemer bij de TU/e komen.


KIEN heeft in het verleden samen met de TU/e al een omgeving ontwikkeld om ervoor te zorgen dat vragen bij een ondernemer niet onbeantwoord blijven, maar opgepakt kunnen worden door de TU/e: de Vragenbank. Hier wordt inmiddels veelvuldig gebruik van gemaakt. Uit de inventarisatie van vragen die bij de ondernemers leven kwamen een aantal suggesties naar voren, die Stichting KIEN verder zal ontwikkelen.