Over KIEN

De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Veranderingen zorgen voor nieuwe vraagstukken en deze vragen om oplossingen. Ook in de installatiebranche zijn veranderingen aan de orde van de dag. KIEN Innovatiemeesters versnelt het proces richting daadwerkelijk werkbare oplossingen door kennis van (technische) universiteiten en onderzoeksinstellingen te verbinden met de technologische praktijk.

Door de nieuwste kennis van universiteiten en onderzoeksinstellingen te delen met de installatiebranche, creëren we kansen voor zowel E- als W-installateurs. Kansen om te anticiperen op de wensen van de klant van nu én de klant van de toekomst. KIEN Innovatiemeesters gelooft echter dat co-creatie de beste manier is om tot de juiste oplossingen te komen voor (maatschappelijke) kwesties. Door de innovatieve pioniers uit de installatiebranche te verbinden aan de juiste personen, bedrijven en kennis- en onderzoeksinstellingen, gaan we op de snelste manier van uitdaging (probleemstelling) naar implementatie van de oplossing.

KIEN Innovatiemeesters richt zich nu op vraagstukken op het gebied van gezondheid & voeding, veiligheid & datacommunicatie, klimaat & energie, onderwijs, sociale innovatie en mobiliteit. KIEN Innovatiemeesters is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Eindhoven, stichting KIEN en de branchevereniging Techniek Nederland.

  Aankomende evenementen
  Eindsymposium KIEN Innovatiemeesters / Health Tech Yard
  01 september

  Dit minisymposium wordt aangepast naar een eindsymposium van KIEN Innovatiemeesters. Tijdens deze dag komen de verschillende activiteiten en resultaten in het voetlicht. Op het gebied van Heath Tech presenteren wij de eindresultaten van het project Guiding Enviroment.

  Lees meer
  Vakbeurs Zorg & ICT
  27 oktober

  De vakbeurs Zorg & ICT is in verband met het coronavirus uitgesteld naar 27, 28 en 29 oktober 2020

  Lees meer
  Beurs Elektro2020 op 1, 2 en 3 december
  01 december

  Op 1, 2 en 3 december 2020 is het tijd voor ELEKTRO!

  Lees meer

Onze projectmanagers

Maarten van der Boon

Projectmanager De Vragenbank | Communicatie & Innovatie

Gert Bogers

Penningmeester Stichting KIEN

Sven Asijee

Voorzitter Stichting KIEN

Wanda Kruijt

Projectmanager Health Tech Yard