Over KIEN

De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Veranderingen zorgen voor nieuwe vraagstukken en deze vragen om oplossingen. Ook in de installatiebranche zijn veranderingen aan de orde van de dag. KIEN Innovatiemeesters versnelt het proces richting daadwerkelijk werkbare oplossingen door kennis van (technische) universiteiten en onderzoeksinstellingen te verbinden met de technologische praktijk.

Door de nieuwste kennis van universiteiten en onderzoeksinstellingen te delen met de installatiebranche, creëren we kansen voor zowel E- als W-installateurs. Kansen om te anticiperen op de wensen van de klant van nu én de klant van de toekomst. KIEN Innovatiemeesters gelooft echter dat co-creatie de beste manier is om tot de juiste oplossingen te komen voor (maatschappelijke) kwesties. Door de innovatieve pioniers uit de installatiebranche te verbinden aan de juiste personen, bedrijven en kennis- en onderzoeksinstellingen, gaan we op de snelste manier van uitdaging (probleemstelling) naar implementatie van de oplossing.

KIEN Innovatiemeesters richt zich nu op vraagstukken op het gebied van gezondheid & voeding, veiligheid & datacommunicatie, klimaat & energie, onderwijs, sociale innovatie en mobiliteit. KIEN Innovatiemeesters is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Eindhoven, stichting KIEN en de branchevereniging Uneto-VNI.

  Aankomende evenementen
  CREATIEVE WORKSHOP: Verdieping KOMPAS voor een nieuwe wijk die gezond en inclusief is
  07 maart

  Waarvoor wordt de creatieve workshop georganiseerd?
  De ambitie van Brainport Smart District is om een nieuwe wijk met sociale samenhang te bouwen in Brandevoort (Helmond) met, voor en door bewoners. Maar hoe kan een wijk zijn bewoners – met diverse achtergronden, wensen en capaciteiten - fysiek en mentaal stimuleren om hun gezondheid te behouden of zelfs te verbeteren? Dat is waar het consortium 'Ruimte voor Gezondheid' een bijdrage aan levert door het opstellen van een kennisagenda in de vorm van een kompas. Dit kompas geeft richting aan de integratie van sociale en ruimtelijke aspecten voor een nieuwe wijk, die gezond en inclusief is.

  Lees meer
  Zorg & ICT 2019
  12 maart

  Van 12 tot en met 14 maart 2019 is de beurs Zorg & ICT 2019 weer in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer
  Save-the-date: DC Congres Groot Gelijk 2019
  04 april

  Save-the-date: 4 april 2019

  Lees meer

Onze projectmanagers

Maarten van der Boon

Projectmanager De Vragenbank | Communicatie & Innovatie

Gert Bogers

Penningmeester Stichting KIEN

Sven Asijee

Voorzitter Stichting KIEN

Wanda Kruijt

Projectmanager Health Tech Yard