Mike Bruggenwerth over stuurgroep 0-energie

Onlangs trad Mike Bruggenwerth toe tot de stuurgroep 0-energie. De stuurgroep bewaakt de voortgang van de projectgroep 0-energie en ziet toe op een adequate uitvoering van de projecten. We vroegen Mike naar zijn motivatie om stichting KIEN te komen versterken. “Ondanks mijn drukke baan hoefde ik niet lang na te denken over de vraag of ik zitting wilde nemen in de stuurgroep van Stichting KIEN.”

Binnenkort treedt Mike Bruggenwerth toe tot de stuurgroep 0-energie. De stuurgroep bewaakt de voortgang van de projectgroep 0-energie en ziet toe op een adequate uitvoering van de projecten. We vroegen Mike naar zijn motivatie om stichting KIEN te komen versterken.


"Ondanks mijn drukke baan hoefde ik niet lang na te denken over de vraag of ik zitting wilde nemen in de stuurgroep van Stichting KIEN. Duurzaamheid staat niet alleen bij ons bedrijf maar ook bij KIEN hoog in het vaandel. Zo is ons bedrijf betrokken bij smart grids. Ook elektrisch vervoer heeft onze aandacht, gezien de mogelijke toekomstige impact daarvan op het energienet en gebouwinstallaties. Denk hierbij aan de aanleg van elektrische laadpalen en de aanschaf van energiezuinige en elektrische auto's. Zelf heb ik mede aan de wieg gestaan van de bewustwordings- en gedragsveranderingsprogramma's die we hebben ontwikkeld om duurzaamheid binnen en buiten ons bedrijf verder te bevorderen. Met mijn zestienjarige ervaring als inspecteur heb ik genoeg feeling met de praktijk ontwikkeld om de stem van de installateur in de stuurgroep luid en duidelijk te laten doorklinken. Dat is mij zo veel waard, dat ik graag vrije tijd investeer om de vergaderstukken door te nemen", aldus Bruggenwerth.


Mike Bruggenwerth, inspecteur bij Mansveld Projecten & Services