Meld u aan voor de cursus Hogere Elektrotechniek

TVVL ontwikkelde in samenwerking met Stichting KIEN en OTIB de cursus Hogere Elektrotechniek. Een leerprogramma op post-hbo niveau die in 16 dagen opleidt naar Elektrotechnisch specialist voor gebouw- en bedrijfsinstallaties. Naast de elektriciteitsleer laagspanninginstallaties en NEN 1010 komen ook zaken als Power Quality, DC-installaties en intelligente netwerken aan bod.

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van elektrotechniek volgen elkaar in ras tempo op. In gebouwen zijn steeds meer technische installaties nodig voor veiligheid, optimaal energiegebruik en comfort. Bovendien worden gebouwen vaker verbonden met hun omgeving om slim energie uit te wisselen. Het is voor e-installateurs dan ook een grote uitdaging om binnen dit speelveld kwaliteit te blijven bieden.


TVVL ontwikkelde daarom in samenwerking met Stichting KIEN en OTIB de cursus Hogere Elektrotechniek. Een leerprogramma op post-hbo niveau die in 16 dagen opleidt naar Elektrotechnisch specialist voor gebouw- en bedrijfsinstallaties. Naast de elektriciteitsleer laagspanninginstallaties en NEN 1010 komen ook zaken als Power Quality, DC-installaties en intelligente netwerken aan bod.


Waarom vandaag nog aanmelden? In toekomstige installaties komen harde elektrotechniek én slimme ICT-besturingstechnieken samen. Een installateur die dit goed in de vingers heeft, dient een direct belang van de opdrachtgever én voegt zo veel waarde toe. Helaas is binnen de installatiebranche het blijvend opdoen van actuele vakinhoudelijke kennis geen vanzelfsprekendheid. Harde elektrotechniek blijft de kern van het vakgebied, maar tel eerder genoemde ontwikkelingen bij opdrachtgevers op bij de recente wijzigingen in wet- en regelgeving, en het belang van kwalitatief hoogwaardige bijscholing buiten de dagscholen is duidelijk.


Bekijk deze animatie voor een korte uitleg van de cursus:Schrijf in voor de eerste groep van deze nieuwe opleiding en profiteer van een aantrekkelijke pilotkorting van 15% op de deelnameprijs.


De cursus start op woensdag 21 september 2016. Meer informatie en inschrijven is mogelijk via www.tvvl.nl/cursussen/elektrotechniek.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TVVL Cursussecretariaat, 088 – 401 06 20 of cursus@tvvl.nl.