Match-making Event met Spaanse ondernemers

Op 15 Februari 2012 bezoekt een delegatie van Spaanse ondernemers die in de Overheid-zorg en technologie actief zijn, de gemeente Eindhoven om een idee te krijgen van de Nederlandse aanpak m.b.t. ouderen huisvesting en woonautomatisering. Geinteresseerde e-installateurs kunnen zich aanmelden voor deze Match-Making event.


 


Op 15 Februari 2012 bezoekt een delegatie van Spaanse ondernemers, waaronder installateurs,  die in de Overheid-zorg en technologie actief zijn, de gemeente  Eindhoven om een idee te krijgen van de Nederlandse aanpak m.b.t. ouderen huisvesting en woonautomatisering. Geinteresseerde e-installateurs kunnen zich aanmelden voor deze Match-Making event.


Het gaat om een delegatie van een kleine 20 mensen. Er kunnen een beperkt aantal installateurs bij aanwezig zijn. De bedoeling dat iedereen een korte elevator-pitch houdt waarin zijn/haar product

of activiteiten op dit gebied kenbaar worden gemaakt. Natuurlijk zijn brochuresen/of evt. prototypen van harte welkom.


U kunt uw interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst kenbaar maken aan: wandakruijt@stichtingkien.nl onder vermelding van Match Making event.


De bijeenkomst wordt gehouden bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven op 15 Februari a.s. inloop vanaf 9 uur 's ochtends, en wordt georganiseerd door M. Mohammedi, docent en onderzoeker " Smart and Sustainable Living Environment" van de TU Eindhoven.