Lichtcongres Indoor 15 juni 2017

Wilt u ook in 1 dag volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de binnenverlichtingssector? Kom dan op donderdag 15 juni a.s. naar de tweede editie van het “Indoor” lichtcongres en bedrijvenmarkt, dat wordt georganiseerd door NSVV. Hier kunt u in één dag alle informatie halen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van binnenverlichting. Het thema is dit jaar: Licht Verbindt. Het evenement vindt plaats in Barneveld.

Wilt u ook in 1 dag volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de binnenverlichtingssector? Kom dan op donderdag 15  juni a.s. naar de tweede editie van het “Indoor” lichtcongres en bedrijvenmarkt, dat wordt georganiseerd door NSVV. Hier kunt u in één dag alle informatie halen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van binnenverlichting. Het thema is dit jaar: Licht Verbindt. Het evenement vindt plaats in Barneveld.

Het Lichtcongres Indoor opent haar deuren op 15 juni om 9.00 uur. Rob Metz opent de dag en zal de vernieuwde NSVV award uitreiken. In de plenaire sessies is er aan de ene kant aandacht voor de “Internet of Things” en aan de andere kant is er een spreker die juist de mens centraal stelt in “Human Centric Lighting”. Rond 15.00 uur wordt het congres plenair afgesloten. Naast wetenswaardige lezingen en verbindende sessies biedt de bedrijvenmarkt volop gelegenheid om van gedachten te wisselen met lichtprofessionals uit de hele indoor-markt. Tijdens de dag is de koffie/thee inbegrepen en bieden wij een “Walking Netwerk Lunch” en een hapje tijdens de borrel aan.

Benieuwd naar het volledige programma? Klik dan hier.

Kosten

    • Tarief NSVV leden: €165 excl. BTW.
    • Tarief niet- NSVV leden: €235,-  excl. BTW.

Aanmelden kan hier.

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

Barneveld