Kom naar het jaarlijkse NSVV Lichtcongres Outdoor

Het jaarlijkse NSVV Lichtcongres Outdoor mét bedrijvenmarkt vindt dit jaar voor het eerst plaats in de splinternieuwe Midden Nederland hallen in Barneveld. Het centrale thema van het congres is natuurlijk Openbare Verlichting. Het congres vindt plaats op 26 januari 2017. Meld u nu aan of presenteer uw bedrijf op de bedrijvenmarkt.

Het jaarlijkse NSVV Lichtcongres Outdoor mét bedrijvenmarkt vindt dit jaar voor het eerst plaats in de splinternieuwe Midden Nederland hallen in Barneveld. Het centrale thema van het congres is natuurlijk Openbare Verlichting. Het congres vindt plaats op 26 januari aanstaande. Meld u nu aan of presenteer uw bedrijf op de bedrijvenmarkt.


In één dag krijgt u als bestuurder, beleidsmedewerker, ontwerper, (landschaps)architect, stedenbouwkundige, lichtonwerper, adviseur, fabrikant, toeleverancier, onderwijs- en kennisinstelling of ontwikkelaar een brede kijk op de belangrijkste ontwikkelingen van dit thema. Wij nodigen alle lichtprofessionals dan ook van harte uit uw vragen en kennis te delen, maar ook ú als bedrijf om uw producten te presenteren op de ruim opgezette bedrijvenmarkt. Inmiddels zijn er al 9 standhouders u voorgegaan. Het Kernteam Outdoor heeft een mooi programma samengesteld dat grotendeels zal plaatsvinden op deze bedrijvenmarkt. Wellicht alle reden voor u om hierbij te willen zijn!


Voor € 995,- kunt u uw bedrijf presenteren met een eigen stand. Uw logo wordt dan ook vermeld op de programmapagina van onze website. Meer info over deelname en het programma vindt u op hier


U bent er toch ook bij?