Klantgericht aan de slag

KIEN organiseert in september twee masterclasses over klantgericht innoveren en klantgerichte dienstverlening. De masterclass is in 2015 ontwikkeld in samenwerking met TNO en is nu nog meer toegespitst op de beoogde doelgroepen.

KIEN organiseert in september twee masterclasses over klantgericht innoveren en klantgerichte dienstverlening. De masterclass is in 2015 ontwikkeld in samenwerking met TNO en is nu nog meer toegespitst op de beoogde doelgroepen. De Masterclass Klantgericht Innoveren die op dinsdag 13 september plaatsvindt in Den Bosch is speciaal bedoeld voor bedrijven die zelf innovatieve producten en diensten ontwikkelen. De nadruk ligt op het ontwikkelen hiervan en de manier waarop u deze op de markt kunt zetten. De Masterclass Klantgerichte dienstverlening die op woensdag 28 september plaatsvindt, is juist bedoeld voor installatie- en bouwbedrijven. Aan de hand van concrete oefeningen gaat u aan de slag met uw klantreis. Ook geven we u tips voor praktische en betaalbare middelen die u hierbij kunnen helpen. Twijfelt u welke Masterclass het beste bij uw organisatie past? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op 040 – 247 3371 of mailen op info@stichtingkien.nl.


Eerdere deelnemers waren positief over de Masterclass:


“Enthousiast verhaal”


“Zeker veel opgepikt”


“De klantreis-oefening is zeer waardevol”


Klik hier voor meer informatie over de Masterclass Klantgericht Innoveren voor bedrijven die zelf producten en diensten ontwikkelen.


Klik hier voor meer informatie over de Masterclass Klantgerichte dienstverlening voor installatie- en bouwbedrijven.