KIEN heeft oog voor werkklimaat

Volle bak was het vorige week tijdens de KIEN Technodag in Bunnik! Het programma van de dag stond in het teken van een goede werkomgeving en de hoofdrol die een installateur hier kan spelen. De lezingen varieerden van een gastcollege over de werking van het brein, een presentatie over daglicht en kunstlicht in gebouwen en de toekomst daarvan uitleg en discussie over de prakische toepassing van Human Centric Lighting.

Volle bak was het vorige week tijdens de KIEN Technodag in Bunnik!Het programma van de dag stond in het teken van een goede werkomgeving en de hoofdrol die een installateur hier kan spelen. De lezingen varieerden van een gastcollege over de werking van het brein, een presentatie over daglicht en kunstlicht in gebouwen en de toekomst daarvan uitleg en discussie over de prakische toepassing van Human Centric Lighting. Na de pauze en de verdiepingssessie volgde de uitsmijter: een praktijkverhaal over de ontwikkeling van een slimme schoonmaakkar. Resultaat: een gevarieerd programma en een enthousiast publiek. Met name het out of the box onderwerpen werkklimaat-facility management- rol van de installateur brachten een hoop stof tot nadenken en napraten. De organisatie blikt terug op een succesvolle middag. Uit de (hoge response op de) enquete blijkt dat het publiek de onderwerpen en de sfeer als bijzonder goed hebben ervaren.

De volgende Technodag staat alweer in de steigers: 13 juni 2017 van 16.00 – 20.00 uur vindt-ie plaats. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Thema: internet of things 2.0