Kennis delen is goud waard

De installatiebranche is volop in ontwikkeling en biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Er is heel veel nieuwe kennis beschikbaar, maar wordt nog onvoldoende met elkaar gedeeld. En dat is zonde, want volgens KIEN heeft kennisontwikkeling pas nut wanner deze kennis ook daadwerkelijk gedeeld en gebruikt wordt. Om dit te bewerkstelligen heeft KIEN een Toolkit ontwikkeld.


Meld u aan voor de community


De installatiebranche is volop in ontwikkeling en biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Er is heel veel nieuwe kennis beschikbaar, maar wordt nog onvoldoende met elkaar gedeeld. En dat is zonde, want volgens KIEN heeft kennisontwikkeling pas nut wanner deze kennis ook daadwerkelijk gedeeld en gebruikt wordt.


Om dit te bewerkstelligen heeft KIEN een Toolkit ontwikkeld. Deze toolkit omvat een interactief platform, ook wel community genoemd, waarop kennis gepubliceerd, gedeeld en besproken kan worden. Momenteel worden diverse communities rondom verschillende onderwerpen opgezet. Hier kunnen nieuwe kennis en ervaringen over techniek, toepassing, ontwerp en ontwikkeling worden gedeeld.


Uw inbreng is hier ook van grote waarde. Daarom nodigen wij u van harte uit om u aan te melden voor een of meerdere communities.


Aanmelden kan gratis op: https://stichtingkien.intouch.net/account/register.php