Inspiratieavond voor Electrostylisten en Woonverfijners

Op 9 december jongstleden hebben enkele Electrostylisten (www.electrostyling.nl) en Woonverfijners (www.woonverfijner.nl) onder leiding van Uneto-Vni en Stichting KIEN een inspiratieavond gehad.

Electrostyling is een smart interieuradviesbureau met smart living hoog in het vaandel waarbij elektronica en interieur naadloos integreren. De Woonverfijner is een platform waarbij installateurs zijn aangesloten die de klant volledig centraal stellen en zo die woonomgeving creëren waar een bewoner echt behoefte aan heeft. Enkele Electrostylisten (www.electrostyling.nl) en Woonverfijners (www.woonverfijner.nl) hebben op 9 december jongstleden onder leiding van Uneto-Vni en Stichting KIEN een inspiratieavond gehad. 


Tijdens deze inspirerende avond kwam deze groep tot de conclusie dat beider uitgangspunten zo dicht bij elkaar liggen dat samenwerking een logische stap lijkt. Omdat Electrostylisten en Woonverfijners beide de klant volledig centraal stellen zijn onze competenties grotendeels aanvullend. Door samenwerking kunnen we nog beter tegemoet komen aan de perfecte woonomgeving voor onze klanten. Een landelijk dekkend netwerk van samenwerkende Woonstylisten en Electroverfijners kan zo een nieuwe standaard worden.


In de komende 2 maanden gaan vertegenwoordigers van beide initiatieven met elkaar vaststellen of en hoe er samengewerkt kan worden. Uneto-Vni en Stichting KIEN juichen deze stap toe en zullen het traject in deze periode enthousiast begeleiden.