Impressie van het relatie-event van Stichting KIEN

Afgelopen woensdag 26 juni vond in het Auditorium van de Technische Universiteit Eindhoven ons jaarlijkse relatie-event plaats. Het thema dit jaar was ‘de techniek van overmorgen begint vandaag’. Dit thema werd ingevuld door boeiende sprekers en inspirerende presentaties.


Afgelopen woensdag 26 juni  vond in het Auditorium van de Technische Universiteit Eindhoven ons jaarlijkse relatie-event plaats. Het thema dit jaar was ‘de techniek van overmorgen begint vandaag’. Dit thema werd ingevuld door boeiende sprekers en inspirerende presentaties.Bijdrage prof.dr. Koen Vandenbempt, Universiteit Antwerpen

Vandenbempt toonde een interessante visie op het vermogen van de e-installatiebranche om te innoveren. Hier kunt u zijn volledige presentatie vinden. 


Bijdrage voorzitter René Wortelboer, Fedet

René Wortelboer stelde de zaal de vraag of de fabrikanten uit de e-installatiebranche niet verwend zijn vanuit het traditionele verleden? Het antwoord op deze vraag kunt u in zijn volledige presentatie ontdekken. Hier kunt u zijn volledige presentatie vinden.Bijdrage Ronald van Meygaarden, wethouder Geldermalsen

Via een persoonlijke en beeldende presentatie vertelde de wethouder over Enspijk, een dorp in de gemeente Geldermalsen waar de bewoners met elkaar een energieneutrale omgeving creëren.  Enspijk is het lichtende voorbeeld van waar KIEN voor staat: het samenbrengen van gemeenten, het bedrijfsleven en de burgers om sámen tot het nemen van robuuste stappen te komen.KIEN – waar staan we?

Adrie van Duijne gaf de stand van zaken van KIEN: wat is er bereikt, waar staat KIEN nu en wat zijn de plannen voor de toekomst? Adrie lichtte dit aan de hand van de thema’s  Kraamkamer, Verlichting, Valorisatie, Langer Zelfstandig Thuiswonen en 0-energieomgeving toe.Intentieovereenkomst ‘Duurzame samenwerking voor duurzame energie’

Gerard Manshanden, voorzitter van KIEN, leidde ondertekening van een belangrijke intentieovereenkomst: ‘Duurzame samenwerking voor duurzame energie’. Met het zetten van  hun handtekening riepen onderstaande partijen op om gezamenlijk werk te maken van duurzaamheid:


Fedet en Stichting Dutch Power tekenden al eerder en de NVTB en Vernieuwing Bouw hebben voor de toekomst hun medewerking toegezegd.Borreltijd

Het heffen van het glas luidde het formele gedeelte van de middag uit en de borrel in. Tijdens de borrel stond ook een aantal stands klaar waar de genodigden konden zien wat de toekomst van overmorgen op het gebied van duurzaamheid te bieden heeft. De borrel bood iedereen de gelegenheid met elkaar (bij) te praten en hier werd goed gebruik van gemaakt. Relaties zijn belangrijk, immers, KIEN doet dit niet alleen maar samen met alle aanwezigen.  


Stichting KIEN bedankt daarom eenieder voor zijn aanwezigheid en inzet en gaat uit van dezelfde intensieve samenwerking voor de toekomst.


 


        

Voor meer impressiebeelden kunt u hier kijken.