Laden Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Agenda

september 2019

24
september

Elektro 2019 – Beurs event in Nieuwegein

ELEKTRO 2019 is het unieke beurs event waar elektrotechniek tot leven komt. Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops: het is de perfecte plek je te laten inspireren en om branchegenoten te ontmoeten.

SCHRIJF U NU IN

juni 2019

14
juni

Tweede Fysio-Xperience festival vol innovaties

Op vrijdag 14 juni zullen fysiotherapeuten elkaar ontmoeten op de tweede Fyio-Xperience van het KNGF: een festival over de impact van innovatie en technologie op het vakgebied.

SCHRIJF U NU IN
06
juni

Aedes corporatiedag 2019

Tijdens deze corporatiedag in Barneveld verzorgen de samenwerkende partijen Aedes, Techniek Nederland (met KIEN Innovatiemeesters / Health Tech Yard) en Bouwend Nederland een workshop (ronde 2, workshop 10):

SCHRIJF U NU IN

mei 2019

23
mei

Congres Slimmer Thuis

Met welke slimme oplossingen kunnen ouderen langer zelfstandig thuis wonen? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar moet u op letten bij implementatie? En wat is de keerzijde van deze nieuwe technologie? Helpt technologie ook tegen eenzaamheid? Als u geïnteresseerd bent in deze vraagstukken nodigen we u, of een vertegenwoordiger van uw organisatie, graag uit voor Slimmer Thuis.

SCHRIJF U NU IN
15
mei

NTA 8055 ‘Internet in woningen en gebouwen’

In 2018 is de NTA 8055 voor internet in woningen en gebouwen gepubliceerd. Met deze NTA is een belangrijke stap gezet in kwaliteitsverbetering voor internet/wifi in én om de woning. Deze Nederlandse Technische Afspraak (NTA) is gemaakt om voorbereid te zijn op de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van leef- en werkcomfort, veiligheid, zorg, energie en entertainment.

SCHRIJF U NU IN
+ Exporteer Evenementen