Laden Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Agenda

april 2019

maart 2019

12
maart

Zorg & ICT 2019

Van 12 tot en met 14 maart 2019 is de beurs Zorg & ICT 2019 weer in de Jaarbeurs in Utrecht.

SCHRIJF U NU IN
07
maart

CREATIEVE WORKSHOP: Verdieping KOMPAS voor een nieuwe wijk die gezond en inclusief is

Waarvoor wordt de creatieve workshop georganiseerd?
De ambitie van Brainport Smart District is om een nieuwe wijk met sociale samenhang te bouwen in Brandevoort (Helmond) met, voor en door bewoners. Maar hoe kan een wijk zijn bewoners – met diverse achtergronden, wensen en capaciteiten – fysiek en mentaal stimuleren om hun gezondheid te behouden of zelfs te verbeteren? Dat is waar het consortium ‘Ruimte voor Gezondheid’ een bijdrage aan levert door het opstellen van een kennisagenda in de vorm van een kompas. Dit kompas geeft richting aan de integratie van sociale en ruimtelijke aspecten voor een nieuwe wijk, die gezond en inclusief is.

SCHRIJF U NU IN

februari 2019

14
februari

Conferentie: Innovation for Health

Innovation for Health – Dé toonaangevende conferentie voor sleutelfiguren in Health en Life Sciences

SCHRIJF U NU IN

januari 2019

CONGRES – Het Nieuwe Wonen

januari 31 @ 09:30 - 17:30
Technische Universiteit Eindhoven, Eindhoven, + Google Maps

Het Nederlandse woon- en zorglandschap is in beweging. Waar vroeger het type zorg het uitgangspunt vormde voor woonvormen, lijken vandaag de dag sociale en technologische ontwikkelingen de doorslaggevende factor te zijn. Waar draait de toekomst van wonen en zorg om? Hoe kan een slimme woonomgeving leiden tot sociale interactie tussen (kwetsbare) mensen en tot duurzame leefbaarheid?

Meer weten »
21
januari

Co-creatiesessie “Huis als mantelzorger”

UITNODIGING: 21 januari 2019
Binnen het onderzoek naar het “huis als mantelzorger” van Prof. Dr. Masi Mohammadi aan TU/e en HAN, is Anne Grave bezig met haar PDEng assignment om concepten te ontwikkelen voor een Guiding Environment dat mensen met dementie stimuleert tot een normaal dag- en nacht ritme.

SCHRIJF U NU IN

december 2018

06
december

Save-the-date: MedtechMeeting 6 december

Donderdag 6 december is het alweer tijd voor de laatste MedtechMeeting van dit jaar. Een feestelijk jaar ligt achter ons met centraal ons 10-jarig bestaan. Deze laatste meeting zijn we in Eindhoven en kan je naast de gebruikelijke meeting ook deelnemen aan twee expertsessies (exclusief voor partners en alumni). Twee van de recent aangesloten MedtechPartners heten je welkom in het medtech innovatie ecosysteem van de Brabantse Brainport regio. TU/e Innovation Lab en HighTechXL nodigen je uit om te komen naar…

SCHRIJF U NU IN

november 2018

22
november

Smart Homes & Intelligent Buildings

Smart Homes & Intelligent Buildings (SH-IB) is hét kennisevent over slimme techniek in de gebouwde omgeving.

SCHRIJF U NU IN

oktober 2018

10
oktober

CWTe 2018 Research Retreat

Please be invited for the 9th Centre for Wireless Technology Eindhoven (CWTe) “Research Retreat” symposium on wireless technology.

SCHRIJF U NU IN

september 2018

20
september

SCHAT: Smart Care Homes and Assistive Technologies

Op 20 september a.s. organiseert Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid (FHMG) in samenwerking met Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) een symposium in het kader van de afronding van SIA-RAAK project SCHAT: Smart Care Homes and Assistive Technologies in Eindhoven.

SCHRIJF U NU IN
+ Exporteer Evenementen