Dag 1 Vakbeurs Energie: goed bezocht

De beurs werd geopend met een speech van Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Hij gaf aan vooral erg blij te zijn met het beursthema ‘nieuwe connecties in de energietransitie’.

Op dag 1 van de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch kon het gezamenlijke paviljoen van KIEN, TVVL en Uneto-VNI al meteen uit de voeten met een flink aantal enthousiaste bezoekers. Innovatie in duurzame of nieuwe (energie-)techniek is hot! De mini-masterclasses werden goed bezocht.

De interactieve mini-masterclasses werden verzorgd door Harm van den Oever van Uneto-VNI. Hij wist zijn klas enthousiast te krijgen over het onderwerp 'De energie transitie installatie'. Zijn verhaal was afgestemd op de praktijk van de installateur. Vervolgens kwam Henry Lootens aan bod namens KIEN. Hij is groot voorstander van gelijkstroom en wist dit alszodanig over te brengen op zijn publiek.


Kortom, de eerste dag van de Vakbeurs Energie is een dag vol branchekennis en topontmoetingen, gelardeerd met Brabantse gezelligheid.