Business challenge: wie durft het aan?

DOE MEE AAN DE BUSINESS CHALLENGE EN MELD UW PROJECT AAN VOOR 19 DECEMBER In het hart van Brainport, in de Helmondse wijk Brandevoort, realiseren we Brainport Smart District. Een woonwijk van ongeveer 1.500 woningen en een bedrijventerrein waar technologie, kennis en innovatie integraal wordt ingezet voor een duurzame en betere leefomgeving. Waar bewoners actief […]

DOE MEE AAN DE BUSINESS CHALLENGE
EN MELD UW PROJECT AAN VOOR 19 DECEMBER

In het hart van Brainport, in de Helmondse wijk Brandevoort, realiseren we Brainport Smart District. Een woonwijk van ongeveer 1.500 woningen en een bedrijventerrein waar technologie, kennis en innovatie integraal wordt ingezet voor een duurzame en betere leefomgeving. Waar bewoners actief meedenken over hun wijk en waar bedrijven de kans krijgen om hun technologie, producten en diensten te ontwikkelen, te beproeven en in de werkelijkheid te testen: een living lab.

Challenge
Wij dagen bedrijven, organisaties, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen uit om innovatieve producten en/of diensten die passen bij de uitgangpunten en filosofie van Brainport Smart District met ons te delen. Denkt u op een van de thema’s circulaire wijk, mobiliteit, participatie, sociale en veilige wijk, energie, health of data een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Brainport Smart District, grijp dan deze mogelijkheid en doe mee. In het inspiratieboek Brainport Smart District vindt u voorstellen van mogelijke projecten binnen Brainport Smart District.

Aanmelden
Op het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke thema’s uw organisatie een toegevoegde waarde kan hebben voor Brainport Smart District en op welke manier uw bedrijf of organisatie, Brainport Smart District kan helpen zich te ontwikkelen. U kunt uw aanmeldformulier insturen tot 19 december 2018. Mocht het niet lukken voor deze datum, dan kunt u weer meedoen met de challenge die begin 2019 van start gaat en in maart 2019 sluit. Deadlines worden via de site gecommuniceerd.

Beoordeling van uw ingediende project
Uit de inzendingen worden de meest kansrijke, innovatieve producten, projecten en diensten van bedrijven en organisaties door ons projectteam geselecteerd aan de hand van selectiecriteria. Deze bedrijven en organisaties zullen uitgenodigd worden om op 24 januari een pitch te houden voor de selectiecommisie. Zo kunnen we samen de ongekende kansen en mogelijkheden van het ‘living lab’ Brainport Smart District ten volle benutten.

Heeft u vragen? Mail dan naar business@brainportsmartdistrict.nl