Bijeenkomst: ‘samen oud, samen thuis!’

Schrijf u nu in voor de bijeenkomst ‘Samen Oud, Samen Thuis’ en praat mee over co-creatie tussen zorg en technologie. Het verpleeghuis van de

Co-creatie: samen werken aan ICT en elektrotechnische installaties voor de ouderenzorg


Gezamenlijke dag: Fontys Hogescholen, TU/e-LaQuSO en KIEN


Organisatie: Joost van Hoof – Harold Weffers – Wanda Kruijt


Locatie: Ronde Tafelsessies in Kennispoort Eindhoven. Plenair avondprogramma in de Blauwe Zaal, Auditorium TU/e, Eindhoven


Datum: 21 november


Doel van de bijeenkomst

Het verpleeghuis van de toekomst is (een) thuis. Om hoogwaardige zorg te kunnen bieden aan ouderen is een integrale aanpak op wonen, welzijn en zorg noodzakelijk, waarbij samenwerking essentieel is. Zogenaamde co-creatieprocessen, waarin samen wordt gewerkt en ontworpen, hebben de toekomst. De bijeenkomst van 21 november staat in het teken van samenwerken en co-creatie tussen zorg en technologie, in het bijzonder ICT en elektrotechnische installaties. Deze technologie wordt op grote schaal ingezet om zorgprocessen, zorgprofessionals en cliënten te ondersteunen.


Het gevarieerde avondprogramma wordt mede gevoed door een drietal ronde tafelsessies die in de middag worden gehouden. Deze sessies gaan over actuele thema’s als open standaarden, beheer van techniek, en de kansen en uitdagingen bij het samenwerken tussen zorg en techniek.


Het programma is tevens een voorbeeld van co-creatie: er wordt samengewerkt tussen Fontys Hogescholen, Stichting KIEN, en gastheer TU/e-LaQuSo. Na afloop is er voldoende ruimte om zelf nieuwe samenwerkingen aan te gaan.


 


Klik hier voor het volledige programma. 


Schrijf u in voor een of meerdere onderdelen van de bijeenkomst. 


Contactgegevens:


Harold Weffers


Faculteit Wiskunde & Informatica


Tel. 040 247 2526


E-mail h.t.g.weffers@tue.nl