Bedrijfsbezoek ETAP

Stichting KIEN nodigt installateurs met kennis en passie voor installatietechniek uit voor een zeer interessant bedrijfsbezoek aan de fabriek van ETAP in Westmalle (België). Tijdens het bezoek staan kennisoverdracht, uitwisseling van technische hoogstandjes en best practices centraal. Ook brengen we een bezoek aan het LED laboratorium en de testruimten voor Noodverlichting.

Stichting KIEN nodigt installateurs met kennis en passie voor installatietechniek uit voor een zeer interessant bedrijfsbezoek aan de fabriek van ETAP in Westmalle (België). Tijdens het bezoek staan kennisoverdracht, uitwisseling van technische hoogstandjes en best practices centraal. Ook brengen we een bezoek aan het LED laboratorium en de testruimten voor Noodverlichting. In beide ruimtes krijgen de aanwezigen praktische en theoretische uitleg over de aanwezige systemen.


Dit bedrijfsbezoek is een onderdeel is van de reis om de innovatie op het gebied van verlichting in de  e-sector te versterken.  Dit is een project wat door KIEN, NSVV en UNETO-VNI wordt ondersteund.

 


Wanneer               

:

 20 september 2013

Tijd                         

:

 vertrek om 09.30 uur

Vervoer

:

 per bus

Verzamelplaats   

:

 het kantoor van KIEN in het Multimedia Paviljoen, gelegen op het terrein van de  TU/Eindhoven.

Adres                     

:

 Horsten 1, 5612 AX Eindhoven

Onder leiding van 

:

 Adrie van Duijne (directeur KIEN) en Jan Meutzner (projectleider verlichting KIEN).  

U kunt zich hier registreren.


Voor vragen  of meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor@stichtingkien.nl.


Wij hopen u te zien op deze inspirerende dag.